Wintersportactie 2013

Ahrens Travel Nieuws

Vorstelijk vervoer naar uw wintersportbestemming v/a € 125,- p.p.

In de ongekende luxe van onze touringcar brengen wij u en uw verenigings-, club- of familieleden en vrienden relaxed en uiterst comfortabel naar uw wintersportbestemming. En natuurlijk kunt u ter plekke weer rekenen op een VIP-treatment, zoals alleen Ahrens Travel die kent. Wij brengen en halen u naar en van de skipistes. Aan het eind van de dag zetten wij u weer netjes af bij uw hotel of appartement of bij uw favoriete après-skigelegenheid. U zegt het maar. En als u ‘s avonds naar een restaurant wilt in het dorpje verderop, dan staat uw vorstelijk vervoer voor u klaar (binnen een straal van 25 kilometer en voor zover wettelijk toegestaan door het Europese rijtijdenbesluit).

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een drankje meer of minder of door de striemende kou naar uw hotel of appartement lopen.

Wat kost vorstelijk vervoer?

Bij een volle bus (43 personen) met als bestemming de bekende wintersportgebieden in de Oostenrijkse, Zwitserse of Franse Alpen kost het € 125,- per persoon. Zijn er minder (of meer) personen in uw groep of wilt u naar een ander wintersportland of -gebied, dan rekenen wij graag voor u uit wat het gaat kosten (gebruik daarvoor de offerte-pagina). De verblijfskosten van de chauffeur (hotelovernachtingen en maaltijden) zijn bijkomende kosten.

Vorstelijk vervoer boeken of offerte aanvragen

U hebt bij ons pas geboekt als we het van beide kanten over alles eens zijn. Daarom krijgt u van ons altijd eerst een offerte, waarop u uw akkoord moet geven. Pas als u de offerte bevestigd heeft en wij u bericht hebben dat er nog voldoende vervoerscapaciteit is, is de boeking definitief. Boek daarom tijdig en niet een paar dagen voor uw geplande vertrek om teleurstellingen te voorkomen.