Comfortabel en relaxed met uw club of vereniging op reis?

Sport-, muziek-, klaverjas-, schilder-, wieler- of wandelvereniging, wij brengen u op de plek in Nederland of het buitenland waar u wilt zijn voor uw jaarlijkse wandel- of fietsweek, uitje, festijn of culturele ontdekkingen.

Extra bagage? Geen probleem. Wij beschikken over een fiets/bagagewagen en uiteraard verzorgen wij ter plekke het vervoer van uw bagage naar en van hotels, terwijl u lekker onbezorgd kunt wandelen, fietsen of cultuur opsnuiven in de mooiste streken van Europa.

Ook de regiopolitie Gooi en Vechtstreek maakt met de binnen haar organisatie acterende verenigingen, de sport- en ontspanningsvereniging Animo en de International Police Association (IPA) district Gooi en Vechtstreek, steeds graag gebruik van de goede, veilige en professionele diensten van Ahrens Travel.
De motivatie daarin kunt u al lezen in de overige testimonials: een klantvriendelijk en flexibel bedrijf, comfortabel en veilig vervoer, attente en empatische chauffeurs en -ook heel belangrijk in deze tijden van bezuinigingen- de altijd zeer concurrerende prijzenwww.politie.nl - www.politie.nl
Shantykoor “Het Ruime Sop”uit Bussum maakt regelmatig, tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van Ahrenstravel. Door de goede onderlinge verstandhouding en de juiste prijs/kwaliteit verhouding zien wij Ahrenstravel voor ons als een vaste waarde.www.hetruimesop.nl
Voor de door ons georganiseerde fietsreizen geven wij de voorkeur aan een busmaatschappij die ervaring heeft in het vervoer en het begeleiden van fietsgroepen. Ahrens Travel heeft meermalen gedemonstreerd dat zij professionele kwaliteiten combineren met een inlevingsvermogen voor sportief fietsen en wij maken daarom graag van hun diensten gebruik.

Jac Zwart, Buitenlandcommissie Le Championwww.lechampion.nl