Het schoolreisje van een basisschool…

Opgewonden kinderen die vol verwachting uitzien naar het bezoek aan de Efteling, Duinrell of welk pretpark dan ook. Of een serieuze werkweek of excursie in Nederland of het buitenland van een middelbare school, hogeschool of universiteit. U wilt dat uw leerlingen en studenten in vertrouwde handen zijn bij ervaren en verantwoordelijke chauffeurs. Wij bieden dat en brengen iedereen veilig naar zijn bestemming en weer terug.

Als leerkracht heb je niet dagelijks te maken met het regelen van busvervoer. Slechts een of twee keer per jaar maken wij gebruik van busvervoer voor schoolreisjes. Het is dan wel fijn wanneer je een offerte aanvraagt je op korte termijn een reactie met uitgewerkte offerte ontvangt. Het kost weinig energie om tot goede afspraken te komen. Doordat Ahrenstravel in vergelijking met de concurrenten een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft geleverd, komen we steeds weer bij Ahrenstravel uit.
Al enige jaren maken wij als Julianaschool gebruik van de diensten van Ahrenstravel. De motivatie hiervoor is dat we kunnen spreken van een goede communicatie, de gemaakte afspraken worden nagekomen.
Daarnaast zijn we verzekerd van goed materiaal. Alle stoelen in de bussen zijn voorzien van gordels, wat ons een veilig gevoel geeft. Een dvd speler en/of tv met goede ontvangst en een kindvriendelijke chauffeur zijn voor ons belangrijk.
Namens de Julianaschool uit Bussum,Danielle Wolzak