Dagje teambuilding of een congresbezoek met uw collega’s?

Bedrijfsuitje? Met alle werknemers een paar dagen op de hei? Aan teambuilding doen op survivalkampen in de Ardennen of de Eifel? Bezoekers brengen naar een congres?

U hebt er betrouwbaar busvervoer voor nodig met luxueuze touringcars, maar ook een vervoerder die begrijpt dat tijd geld is en dat u de kostbare uren van uw werknemers goed wilt besteden. Daarom hebben wij alle faciliteiten aan boord om met een laptop alvast een presentatie te houden. Laten we samen een plan maken voor uw vervoer en u een scherpe prijs bieden. Dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Als evenementenburo werken wij vaak samen met busmaatschappijen, echter bevalt de samenwerking met Ahrens Travel ons zeer goed. Punctualiteit, attentheid van de buschauffeurs en snelle prijsopgaven zorgen ervoor dat wij voor onze verschillende klanten Ahrens Travel inhuren.

Levensgenieters
Alkmaarwww.levensgenieters.nl
Wij hebben sinds begin 2009 een aantal van onze groepen bij Ahrens Travel ondergebracht. Wij zijn erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van de chauffeurs. Ahrens Travel is goed bereikbaar, vlot met offertes en flexibel in het doorvoeren van wijzigingen. Daarnaast hanteren ze ook nog concurrerende tarieven! Kortom, wij blijven boeken bij Ahrens Travel.

Holland Welcome Tourswww.hollandwelcometours.com