Touringcar

Nu nog vorstelijker op reis met onze touringcar!

Image

Heeft u plannen om binnenkort met uw vereniging, club of familie op reis te gaan? Lees hier dan alles over onze laatste aanwinst met ongekende luxe aan boord.

Comfort

Het open en lichte interieur zorgen voor een uitnodigende passagiersomgeving. Een geheel nieuwe serie stoelen met een beproefd Scandinavisch ergonomisch ontwerp, welke ook nog aan de gangpadzijde zijdelings verstelbaar zijn, verhoogt het comfort tijdens de reis. De touringcar beschikt over een zogenaamde “theatervloer”, de vloer loopt schuin naar achteren op zodat de passagiers achterin ook nog zicht hebben door de voorruit. De twee grote 19 inch beeldschermen en een perfecte audio installatie, waardoor het bijbehorende geluid meer dan uitstekend is, geven de passagier de indruk dat hij of zij in een rijdende bioscoop zit. Een zeer laag geluidsniveau en fraaie akoestiek binnen in de touringcar en een efficiënte klimaatregeling maken de reiservaring helemaal af .

Veiligheid

Volvo staat synoniem voor veiligheid dus onze laatste aanwinst, een  nieuwe Volvo 9700,  voldoet wat actieve en passieve veiligheid betreft ruimschoots aan de wettelijke eisen. De touringcar beschikt uiteraard over geïntegreerde rolbeugels, Brake Assist, EBS, ASR, FIP, KIP, FUPS, ACC en ESP. Alle zitplaatsen zijn uiteraard voorzien van veiligheidsgordels

Goed om te weten als u veilig op reis wilt.

Milieu

En het is ook goed om te weten dat onze touringcar voldoet aan de laatste milieueisen (Euro 6) en goed is voor het milieu: 85% van de gebruikte materialen is recyclebaar en hij springt zeer zuinig om met brandstof.

Kortom, onze touringcars bieden ongekend luxueus en comfortabel reisgenot, zodat u lekker ontspannen op uw reisbestemming aankomt.