Touringcar

Nu nog vorstelijker op reis met onze touringcar!

Heeft u plannen om binnenkort met uw vereniging, club of familie op reis te gaan? Lees hier dan alles over onze nieuwste touringcar met ongekende luxe aan boord.

Comfort

Het comfort voor de passagiers is groot: onafhankelijke voorwielophanging in combinatie met luchtvering en een stabilisator, en vierbalgsluchtveren achter zorgen voor optimaal rijcomfort. Twee grote 19 inch beeldschermen en een forse tweekanaalsversterker waardoor het bijbehorende geluid meer dan uitstekend is, geven de passagier de indruk dat hij of zij in een rijdende bioscoop zit, nog versterkt door het optimale zitcomfort van de met leer beklede stoelen, waarvan de stoelen langs het gangpad uitschuifbaar zijn om meer zitruimte in de breedte te creëren. Uiteraard ontbreekt een volledig automatische climat control niet.

Comfortabeler en ruimer reizen kan bijna niet.

 

Veiligheid

De nieuwe Temsa Safari HD van Ahrens Travel voldoet wat actieve en passieve veiligheid betreft ruimschoots aan de wettelijke eisen. De bus beschikt over een geïntegreerde rolbeugel die moet voorkomen dat bij een ongeluk het passagiersgedeelte van de bus in elkaar wordt gedrukt. Alle stoelen hebben veiligheidsgordels en de bus heeft een elektronisch geregeld remsysteem met vele extra’s als ABS, maar ook de anti-doorslipregeling ASR.

Goed om te weten als u veilig op reis wil.

 

Milieu

En het is ook goed om te weten dat onze touringcar goed is voor het milieu: 85% van de gebruikte materialen is recyclebaar en hij springt zeer zuinig om met brandstof.

Onze touringcars bieden ongekend luxueus en comfortabel reisgenot, zodat u lekker ontspannen op uw reisbestemming aankomt.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/touringcar/