Testimonials

Testimonials

Hieronder vindt u enkele reacties van onze klanten.

 

[expand title=”Velthuyse & Mulder (2013)”]De ervaring met Ahrens Travel was dit jaar wederom weer helemaal super. De stoelen zijn erg comfortabel en zelfs voor de lange mensen onder ons was er genoeg beenruimte. Er waren tafeltjes geplaatst voor de nodige kaartspelletjes en ook de drankjes waren goed voorradig. De aardige chauffeurs hebben netjes afgewisseld en goed doorgereden.
De stops onderweg duurde niet te lang zodat we goed volgens planning op tijd zijn aangekomen. We zijn daarom erg tevreden en hopen in de toekomst nog graag gebruik te kunnen maken van de diensten van Ahrens Travel

Vermogensbeheerder Velthuyse & Mulder
[/expand] [expand title=”Rijnlandse Ski Vereniging (2013)”]Beste Ahrens Travel,
Ik wil jullie hierbij nog bedanken voor de goede en veilige rit die we met jullie hebben gemaakt.
Die heenreis was prima en we waren mooi vroeg aangekomen in st.Christina ( of Santa Cristina in It ), en afgelopen zaterdag stonden jullie weer keurig op tijd klaar om onze spullen in te laden en ons naar Hotel Sylvanerhof te brengen.
Dat laatste was voor mij ( en onze groep ) ook erg belangrijk omdat het weer niet echt lekker was om buiten nog even wat te feesten ( veels te koud ).
Hier uit blijkt uit alles dat jullie professioneel werken.

Groeten, Jaap Rietdijk (reisbegeleider Rijnlandse Ski Vereniging).
[/expand] [expand title=”Gemeente Hilversum “]Beste fa. Ahrens Travel,
Op 16 juni 2011 heeft onze afdeling M.O. het jaarlijkse uitstapje gemaakt. Voor deze gelegenheid had het org.team besloten om het peresoneelsuitje in en buiten het Gooi  te houden. Om dit te realiseren is Ahrens Travel op ons pad gekomen met een luxe Royal Clas tourincar. Deze dag is een, ondanks het slechte weer, toch een geslaagde dag geworden. Mede mogelijk gemaakt door de fantastisch service (koffie etc. in de bus) en begeleiding van Ahrens Travel.
Wij zeggen “Voor nu en nog eens”, dus ook voor uw bedrijf,  Ahrens Travel…………Warm  aanbevolen.
Met vriendelijke groet,
Richard Hamming – Gemeente Hilversum (dienst Inwoners)[/expand] [expand title=”Inova”]Beste F. L. Ahrens,
Namens de 50 vrouwen die afgelopen donderdag met jullie bus naar Amsterdam gingen, wil ik jullie en de chauffeur hartelijk danken voor de warme energie die hij uitstraalde. De dames hebben het geweldig gehad!
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service.
Vriendelijke groeten,
Sevil Erturk – Inova[/expand] [expand title=”Vakantiecafe.nl”]Vakantiecafe heeft dit jaar voor het eerst met Ahrens Travel samengewerkt. Voor een grote lagere school in Amsterdam Nieuw West hebben wij een vijftal schoolreisjes verzorgd betreft het touringcarvervoer. Wij zijn heel erg tevreden over de service, betrouwbaarheid en uitvoering van alle reizen en kan Ahrens Travel voor 100% aanbevelen om mee samen te werken.
Mijn grote complimenten voor de gehele organisatie! Voor volgend jaar zal het hoogstwaarschijnlijk weer Ahrens Travel worden.
Pauline Dukker – Vakantiecafe.nl (Amsterdam)[/expand] [expand title=”Rijnlandse Ski Vereniging (2011)”]De Rijnlandse Ski Vereniging heeft het afgelopen jaar gebruik gemaakt voor haar ski reizen van Ahrens Travel. Reisbegeleiders en bestuur waren unaniem van mening dat Ahrens Travel een zeer professionele organisatie is, chauffeurs deskundig en meedenkend. Ahrens Travel heeft ons, door heel Europa veilig  van  skigebied naar skigebied gebracht . Prijs/kwaliteit verhouding prima. Volgend jaar weer!
Namens de Rijnlandse Ski Vereniging, Loes Smits[/expand] [expand title=”Kunst en Genoegen”]Geachte heer Ahrens,
Onlangs mochten de supporters van Kunst en Genoegen uit Leiden voor het eerst gebruik maken van uw diensten. In alle opzichten mogen wij u meedelen dat wij zeer verheugd waren over de kwaliteit!! De reis van Leiden naar Kerkrade voor het Wereld Muziekconcours ging zeer voorspoedig.

  • Een schone bus(goed materiaal)
  • Een correct geklede chauffeur
  • Een chauffeur die zijn vak verstaat
  • Meerwaarde de aanwezigheid van airco/toilet/magnetron/audio & video/televisie met wereldwijde ontvangst/goed gevulde bar/etc. etc.
  • Een prima prijs

Al met al kent Ahrens Travel een zeer goede kwaliteits/prijs verhouding, die de afspraken meer dan waarmaakt!! Wij kijken terug op een waanzinnig weekend.
Met vriendelijke groet,
Claas Griffioen[/expand] [expand title=”Het Podium voor de architectuur”]Geachte heer Ahrens,
Hartelijk dank voor het heerlijke vervoer naar Antwerpen v.v. Het Podium voor de architectuur uit Hoofddorp heeft een goede keuze voor vervoer gemaakt door u daarvoor in te schakelen.
Met vriendelijke groet,
Hans en Marjan Bruijn[/expand] [expand title=”Regiopolitie Gooi en Vechtstreek”]Ook de regiopolitie Gooi en Vechtstreek maakt met de binnen haar organisatie acterende verenigingen, de sport- en ontspanningsvereniging Animo en de International Police Association (IPA) district Gooi en Vechtstreek, steeds graag gebruik van de goede, veilige en professionele diensten van Ahrens Travel.
De motivatie daarin kunt u al lezen in de overige testimonials: een klantvriendelijk en flexibel bedrijf, comfortabel en veilig vervoer, attente en empatische chauffeurs en -ook heel belangrijk in deze tijden van bezuinigingen- de altijd zeer concurrerende prijzen.
www.politie.nl / www.ipa-nederland.nl[/expand] [expand title=”Shantykoor Het Ruime Sop”]Shantykoor “Het Ruime Sop”uit Bussum maakt regelmatig, tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van Ahrenstravel. Door de goede onderlinge verstandhouding en de juiste prijs/kwaliteit verhouding zien wij Ahrenstravel voor ons als een vaste waarde.
www.hetruimesop.nl[/expand] [expand title=”Le Champion”]Voor de door ons georganiseerde fietsreizen geven wij de voorkeur aan een busmaatschappij die ervaring heeft in het vervoer en het begeleiden van fietsgroepen. Ahrens Travel heeft meermalen gedemonstreerd dat zij professionele kwaliteiten combineren met een inlevingsvermogen voor sportief fietsen en wij maken daarom graag van hun diensten gebruik.
Jac Zwart,
Buitenlandcommissie Le Champion
www.lechampion.nl[/expand] [expand title=”Levensgenieters”]Als evenementenburo werken wij vaak samen met busmaatschappijen, echter bevalt de samenwerking met Ahrens Travel ons zeer goed. Punctualiteit, attentheid van de buschauffeurs en snelle prijsopgaven zorgen ervoor dat wij voor onze verschillende klanten Ahrens Travel inhuren.
Levensgenieters
Alkmaar
www.levensgenieters.nl[/expand] [expand title=”Holland Welcome Tours”]Wij hebben sinds begin 2009 een aantal van onze groepen bij Ahrens Travel ondergebracht. Wij zijn erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van de chauffeurs. Ahrens Travel is goed bereikbaar, vlot met offertes en flexibel in het doorvoeren van wijzigingen. Daarnaast hanteren ze ook nog concurrerende tarieven! Kortom, wij blijven boeken bij Ahrens Travel.
www.hollandwelcometours.com[/expand] [expand title=”Julianaschool Bussum”]Als leerkracht heb je niet dagelijks te maken met het regelen van busvervoer. Slechts een of twee keer per jaar maken wij gebruik van busvervoer voor schoolreisjes. Het is dan wel fijn wanneer je een offerte aanvraagt je op korte termijn een reactie met uitgewerkte offerte ontvangt. Het kost weinig energie om tot goede afspraken te komen. Doordat Ahrenstravel in vergelijking met de concurrenten een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft geleverd, komen we steeds weer bij Ahrenstravel uit.

Al enige jaren maken wij als Julianaschool gebruik van de diensten van Ahrenstravel. De motivatie hiervoor is dat we kunnen spreken van een goede communicatie, de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Daarnaast zijn we verzekerd van goed materiaal. Alle stoelen in de bussen zijn voorzien van gordels, wat ons een veilig gevoel geeft. Een dvd speler en/of tv met goede ontvangst en een kindvriendelijke chauffeur zijn voor ons belangrijk.

Namens de Julianaschool uit Bussum,
Danielle Wolzak[/expand] [expand title=”Willem Overeem”]Hartelijk dank voor de bus afgelopen zaterdag.
De organisatie was geweldig, HULDE voor jullie
M.v.g. Willem Overeem[/expand] [expand title=”Lia de Heer, Duisenberg School of Finance”] Voor een project van 2 weken met busmaatschappij Ahrens Travel samengewerkt. Ik was aangenaam verrast over de flexibiliteit, de georganiseerdheid en de punctualiteit van dit bedrijf.
Snelle offerte, goede prijs, goede bussen, nette en vriendelijke chauffeurs. Vooral de flexibele houding en niets is te veel gevraagd houding zorgt er voor dat wij de volgende keer zeker weer Ahrens Travel inhuren.
Lia de Heer, Duisenberg school of finance
[/expand]