Sportief uitje?

Ahrens Travel Nieuws

Sportief uitje met uw vereniging? Ahrens travel zorgt voor vervoer!

Op zoek naar een bus vervoerder voor uw sportieve uitje?

Ahrens travel verzorgt al jaren het bus vervoer voor uitje en vakantie zoals wielrennen, wandelen, skiën, fietsen, nordic walking, etc. Wij vervoeren u graag met onze luxe touringcar naar bijvoorbeeld Alpe d’Huez of Mont Ventoux. U komt uitgerust aan en begint vervolgens met uw sportieve uitje. De bus volgt uw route en u heeft dus altijd een mogelijkheid tot opstappen.

Wielrennen of fietsen en een bus mee voor vervoer?

U wilt gaan fietsen in de bergen van Frankrijk of elders en bent op zoek naar een vervoerder. Ahrens travel beschikt over een grote aanhanger waar 50 racefietsen schadevrij in vervoerd kunnen worden! U reist met de bus naar uw bestemming, fietst de dag door en kunt na afloop de fiets weer opbergen. Sportief, maar ook erg gemakkelijk en comfortabel!

Bus huren voor nordic walking reis?

U gaat liever nordic walking en wilt het gemak van een luxe touringcar om u op locatie te brengen. Ahrens travel zorgt voor een comfortabele reis en brengt en haalt u waar u maar wilt! Nordic walking in Scandinavië of de Ardennen met een bus, alles is mogelijk.

Wandelvakantie, mèt het gemak van een bus!

Wilt u liever wandelen, maar toch de beschikking hebben over een bus? Ook dan kunt u bij Ahrens travel terecht. Een wandelvakantie met de luxe van het brengen en ophalen van/naar uw start-/eindpunt. Een heerlijk ontspannen, maar toch sportief uitje!

Offerte bus huren voor sportief uitje

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een bus voor een sportief uitje? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!