Kerstdagtocht Keulen

Kerstdagtocht 2016 naar Keulen, Duitsland.

Ahrens Travel organiseert ook dit jaar weer een Kerstdagtocht, en net zoals vorig jaar gaan we naar Duitsland! Waar het vorig jaar nog Dortmund was, gaan we dit jaar naar Keulen.
Weihnachtsmarkt Stadtgarten
De kerstmarkt van Keulen is een van de bijzondere kerstmarkten in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Naast de vele kraampjes met heerlijke (lokale) lekkernijen, gluhwein en kerstdecoraties zijn ook de gewone winkels natuurlijk open.

De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven, maar het draait toch wel om het plein voor de grootste en imposantse dom van Keulen!

De vertrektijden zijn vastgelegd maar met wie je de dag gaat doorbrengen is voor ieder zelf in te vullen. Het lijkt ons leuk om ook ’s avonds de gelegenheid te bieden om in Keulen in de juiste Kerstsfeer te komen. Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent bij onze luxe touringcar!

Weihnachtsmarkt Stadtgarten

Hierbij de gegevens op een rij:

Dag: Dinsdag 6 december 2015
Prijs: Per persoon bedragen de kosten € 22,50 (incl. een kop koffie/thee in de bus)
Vertrek: 08.30 uur vanaf Hilversumse Meent (bushalte t.o. Wandelmeent)
08:45 uur vanaf NS station Bussum Zuid (parkeerterrein voor grote voertuigen)
Aankomst: Circa 11:00 uur in het centrum van Keulen
Lunch/diner: Op eigen kosten en zelf accommodatie opzoeken
Vertrek terugreis: 21.00 uur vanuit Keulen, exacte locatie geven we in de bus door.
Thuiskomst: Verwachte aankomst in Bussum om ca. 23.15 uur

Als u met ons mee wil, vul dan onderstaand deelnameformulier in. Graag willen wij de aanmelding + € 22.50 per persoon ontvangen vóór 29 november 2016. Bij groepsaanmelding van > 10 personen de 11e persoon gratis! Verschuldigd bedrag o.v.v. “Kerstdagtocht 2016 + naam + tel nr” over te maken naar rek.nr. NL52 RABO 0343 7774 01 t.n.v. F.L. Ahrens te Hilversum.

Deelnameformulier:

De inschrijving is gesloten!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/kerstdagtocht-2016-keulen/

Nieuwe Volvo 9700

Daar is ie dan, onze nieuwe Volvo 9700 Touringcar!

Deze pagina wordt nog bijgewerkt met relevante informatie, maar de foto’s spreken bijna voor zich 😉

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/nieuwe-volvo-9700/

Kerstdagtocht Dortmund

Kerstdagtocht 2015 naar Dortmund, Duitsland.

Kerstboom op kerstmarkt Dortmund, Duitsland
Ahrens Travel organiseert ook dit jaar weer een Kerstdagtocht. Vorig jaar gingen we nog naar Brugge, België maar deze keer gaan we naar een van de bekendere Duitse markten, namelijk Dortmund!

Bezoek met Ahrens Travel een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd. En wat zou een wandeling over de Kerstmarkt in Dortmund zonder de typische glühwein of andere bijzondere drankjes? De glühwein-jaarbeker heeft ook deze kerst een nieuw motief, waar vooral verzamelaars reikhalzend naar uitkijken. U wordt op de Kerstmarkt in Dortmund als vanouds culinair verwend met stevige bratwurst en Westfaalse
barbecueham en zoetwaren als geroosterde amandelen, crêpes en andere lekkernijen.

Met een hoogte van 45 meter en circa 48.000 lichtjes schijnt’s werelds grootste kerstboom (zie foto hierboven) vanaf 23 november om 18 uur feestelijk over de markt. Mocht u willen zien hoe dat er uit ziet kijk dan op de webcam.

De vertrektijden zijn vastgelegd maar met wie je de dag gaat doorbrengen is voor ieder zelf in te vullen. Het lijkt ons leuk om ook ’s avonds de gelegenheid te bieden om in Dortmund in de juiste Kerstsfeer te komen. Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent bij onze luxe touringcar!

Hierbij de gegevens op een rij:

Dag: Woensdag 2 december 2015
Prijs: Per persoon bedragen de kosten € 22,50 (incl. een kop koffie/thee in de bus)
Vertrek: 08.30 uur vanaf Hilversumse Meent (bushalte t.o. Wandelmeent)
08:45 uur vanaf NS station Bussum Zuid (parkeerterrein voor grote voertuigen)
Aankomst: Circa 11:00 uur in het centrum van Dortmund
Lunch/diner: Op eigen kosten en zelf accommodatie opzoeken
Vertrek terugreis: 21.00 uur vanuit Dortmund, exacte locatie geven we in de bus door.
Thuiskomst: Verwachte aankomst in Bussum om ca. 23.15 uur

Als u met ons mee wil, vul dan onderstaand deelnameformulier in. Graag willen wij de aanmelding + € 22.50 per persoon ontvangen vóór 25 november 2015. Bij groepsaanmelding van > 10 personen de 11e persoon gratis! Verschuldigd bedrag o.v.v. “Kerstdagtocht 2015 + naam + tel nr” over te maken naar rek.nr. NL52 RABO 0343 7774 01 t.n.v. F.L. Ahrens te Hilversum.

Deelnameformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Aantal personen

[found-149]

Gelieve dit veld leeg te laten.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/kerstdagtocht-2015-dortmund/

Dickens Festijn 2015

Dickens Fetival Header

Kerstdagtocht 2015 naar Deventer

Ahrens Travel organiseert ook dit jaar weer een Kerstdagtocht. Deze keer niet naar een van de bekende Duitse markten maar naar het prachtige Deventer, in Dickenssferen.

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.

Het Dickens Festijn in Deventer wordt nationaal en internationaal erkend als een kerstevenement van bijzondere allure en kwaliteit. Het Dickens Festijn is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur en wordt jaarlijks bezocht door ruim 150.000 bezoekers. De toegang is gratis.

(bovenstaande tekst kwams deels van de site van het Dickens Festijn)

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/dickens-festijn-2015/

Start voetbalseizoen 2015-2016

Op zondag 2 augustus is voor de Vrouwen van SDO Bussum het voetbalseizoen 2015-2016 van start gegaan met de eerste training! Bij de start van het nieuwe seizoen hoort ook het teamweekend dat op 7/8/9 augustus gehouden wordt in de Belgische Ardennen.

Als trotse supporter van Vrouwen 1 nemen wij graag de opdracht van hoofdsponsor Toonen aan om hun vijfjarig sponsorschap om te zetten in een mooie activiteit voor het team en de staf!

SDO Vrouwen 1 bij touringcar van Ahrens Travel

SDO Vrouwen 1 bij touringcar Ahrens Travel

Meer weten over ons sponsorschap, of zoals wij het graag noemen; een duurzaam samenwerkingsverband, neem contact met ons op via het contactformulier, Twitter, Facebook of per e-mail.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/start-voetbalseizoen-2015-2016-voor-sdo-vrouwen1/

Dag Winter, Hallo Zomer!

Helaas, de winter zit er nu echt op.. De zomertijd is ingegaan en wij vertrekken vanavond voor het laatst van een wintersportbestemming in de winter 2014/2015.
Dit seizoen zijn we met wintersportliefhebbers van 15 tot 79 jaar jong geweest in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland en hebben alle reizen zonder noemenswaardige problemen en binnen 15 minuten van de aangegeven aankomsttijd gereden!

Maandag wordt de touringcar na thuiskomst gewassen en daarna zo snel mogelijk ontdaan van zijn winteruitrusting. De sneeuwkettingen (4x) worden weer in de opslag gedaan, netzoals de skibak, de oprijblokken (om het leggen van de kettingen te vergemakkelijken), schep en grind. Binnenkort worden ook de winterbanden vervangen door een set zomerbanden.

Binnenkort kunt u ook een verslag lezen van de recente upgrades die wij gedaan hebben aan onze fietsaanhanger, welke op dit moment voor het eerst ingepland staat begin mei (behalve als u een offerte aanvraagt, dan kan het eerder worden).

Wij kijken alvast met veel plezier vooruit naar de komende sportieve zomer!Wielrenners bij bus

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/dag-winter-hallo-zomer/

VOL! – Kerstdagtocht 2014 naar Brugge, België – VOL!

De bus voor deze dagtocht is vol!

We gaan graag een andere keer met u op pad. Vraag hier voor een offerte aan.

Kerstdagtocht 2014 naar Brugge, België.

Kerstmarkt Brugge. België
Ahrens Travel organiseert ook dit jaar weer een Kerstdagtocht. Deze keer niet naar een van de bekende Duitse markten maar naar het prachtige Brugge. De markt is wel kleiner dan de Duitse maar uiteraard schenken ze hier ook overheerlijke glühwein en bier (bollekes!)

De vertrektijden zijn vastgelegd maar met wie je de dag gaat doorbrengen is voor ieder zelf in te vullen. Het lijkt ons leuk om ook ’s avonds de gelegenheid te bieden om in Brugge in de juiste Kerstsfeer te komen. Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent bij onze luxe touringcar!

Hierbij de gegevens op een rij:

Dag: Dinsdag 16 december 2014
Prijs: Per persoon bedragen de kosten € 23,50 (incl. een kop koffie/thee in de bus)
Vertrek: 09.00 uur vanaf Hilversumse Meent (bushalte t.o. Wandelmeent)
09:15 uur vanaf NS station Bussum Zuid (parkeerterrein voor grote voertuigen)
Aankomst: Circa 12:00 uur in het centrum van Brugge
Lunch/diner: Op eigen kosten en zelf accommodatie opzoeken
Vertrek terugreis: 21.00 uur vanaf de busparkeerplaats in Brugge
Thuiskomst: Verwachte aankomst in Bussum om ca. 24.00 uur

Als u met ons mee wil, vul dan onderstaand deelnameformulier in. Graag willen wij de aanmelding + € 23.50 per persoon ontvangen vóór 10 december 2014. Bij groepsaanmelding van > 10 personen de 11e persoon gratis! Verschuldigd bedrag o.v.v. “Kerstdagtocht 2014” over te maken naar rek.nr. NL.89 RABO 0120448688 t.n.v. Ahrens Travel te Hilversum.

Bij te weinig deelname wordt de dagtocht geannuleerd en worden de ontvangen gelden uiteraard retour gestort.

Deelnameformulier:

Omdat de bus voor deze dagtocht al vol is, is het deelnameformulier weg. Mocht u een andere keer met ons op pad willen, neem dan contact op via het contactformulier links op de site.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/kerstdagtocht-2014-naar-brugge-belgie/

Update van onze fietsaanhanger

De afgelopen maanden heeft Ahrens Travel het design van de fietsaanhanger geperfectioneerd. Op dit moment kunnen wij zo’n 50 fietsen veilig en verantwoord vervoeren in de aanhanger, terwijl de fietsers comfortabel in de touringcar zitten. Hieronder ziet u een kleine impressie van de aanhanger en de manier waarop de fietsen vastgezet worden.

Voor meer informatie over de aanhanger of het aanvragen van een offerte vult u het contactformulier aan de linkerkant in.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/update-van-onze-fietsaanhanger/

Mont Ventoux met TWC Nederweert

Mont Ventoux met TWC Nederweert

TWC Nederweert voor touringcar + aanhanger van Ahrens Travel

TWC Nederweert voor touringcar + aanhanger van Ahrens Travel

Tijdens de Hemelvaart is Ahrens Travel voor het 40-jarig jubileum van TWC Nederweert op fietsvakantie in Frankrijk. Voor het vervoer van de 40 fietsers, hun bagage en natuurlijk hun fietsen hebben wij onze speciale aanhanger ingezet. Hierin kunnen zo’n 50 (kostbare) fietsen verantwoord vastgezet worden, zodat ze zonder beschadigingen in Frankrijk uitgeladen worden. Op onze Facebookpagina een uitgebreide fotoreportage.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/mont-ventoux-met-twc-nederweert/

Tour des Alpes 2014

Tour des Alpes 2014

In samenwerking met Ahrens Travel organiseert Wielervereniging Cycling Mates in juni 2014 de Tour des Alpes. Deze fietstocht brengt je in 5 dagen (9 tot en met 13 juni, plus terugreis op 14 juni) van Valkenburg naar Morzine (Frankrijk). In deze 5 dagen leg je ongeveer 880 km af en maak je zo’n 10.000 hoogtemeters. Per dag is er +/- 170 km af te leggen en 2300 hoogtemeters te overwinnen. De terugreis op 14 juni is heerlijk ontspannen, namelijk in onze luxe touringcar. De fietsen zullen vervoerd worden in onze ruime aanhanger.

Nieuw in 2014 is de optie om ook zelf terug te fietsen. Na de 5 dagen heen volgt dan een rustdag, waarna je in 5 dagen weer terug zult fietsen. In totaal een afstand van 1800 km en ongeveer 20.000 hoogtemeters in 11 dagen.

Er kan ook gekozen worden om in 5 dagen alleen terug te fietsen. De heenreis op 13 juni zal dan met onze luxe touringcar en aanhanger gedaan worden, waarna wij in Morzine de fietsen uitladen. 14 juni zal de eerste fietsdag zijn waarna je na 880 km op 19 juni weer in Valkenburg zal eindigen.

Voor de fietsliefhebbers die graag in de Alpen fietsen hebben wij nog plekken over in de bus. De kosten hiervoor zijn € 75,00. Voor meer informatie, de voorwaarden en het boeken van deze fietstocht verwijzen wij je graag naar www.tourdesalpes.nl en www.wvcm.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.ahrenstravel.nl/tour-des-alpes-2014/

Oudere berichten «