Kerstdagtocht Keulen

Ahrens Travel Nieuws

Kerstdagtocht 2016 naar Keulen, Duitsland.

Ahrens Travel organiseert ook dit jaar weer een Kerstdagtocht, en net zoals vorig jaar gaan we naar Duitsland! Waar het vorig jaar nog Dortmund was, gaan we dit jaar naar Keulen.
Weihnachtsmarkt Stadtgarten
De kerstmarkt van Keulen is een van de bijzondere kerstmarkten in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Naast de vele kraampjes met heerlijke (lokale) lekkernijen, gluhwein en kerstdecoraties zijn ook de gewone winkels natuurlijk open.

De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven, maar het draait toch wel om het plein voor de grootste en imposantse dom van Keulen!

De vertrektijden zijn vastgelegd maar met wie je de dag gaat doorbrengen is voor ieder zelf in te vullen. Het lijkt ons leuk om ook ’s avonds de gelegenheid te bieden om in Keulen in de juiste Kerstsfeer te komen. Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent bij onze luxe touringcar!

Weihnachtsmarkt Stadtgarten

Hierbij de gegevens op een rij:

Dag: Dinsdag 6 december 2015
Prijs: Per persoon bedragen de kosten € 22,50 (incl. een kop koffie/thee in de bus)
Vertrek: 08.30 uur vanaf Hilversumse Meent (bushalte t.o. Wandelmeent)
08:45 uur vanaf NS station Bussum Zuid (parkeerterrein voor grote voertuigen)
Aankomst: Circa 11:00 uur in het centrum van Keulen
Lunch/diner: Op eigen kosten en zelf accommodatie opzoeken
Vertrek terugreis: 21.00 uur vanuit Keulen, exacte locatie geven we in de bus door.
Thuiskomst: Verwachte aankomst in Bussum om ca. 23.15 uur

Als u met ons mee wil, vul dan onderstaand deelnameformulier in. Graag willen wij de aanmelding + € 22.50 per persoon ontvangen vóór 29 november 2016. Bij groepsaanmelding van > 10 personen de 11e persoon gratis! Verschuldigd bedrag o.v.v. “Kerstdagtocht 2016 + naam + tel nr” over te maken naar rek.nr. NL52 RABO 0343 7774 01 t.n.v. F.L. Ahrens te Hilversum.

Deelnameformulier:

De inschrijving is gesloten!