Kerstboom op kerstmarkt Dortmund, Duitsland

Kerstdagtocht Dortmund

Ahrens Travel Nieuws

Kerstdagtocht 2015 naar Dortmund, Duitsland.

Kerstboom op kerstmarkt Dortmund, Duitsland
Ahrens Travel organiseert ook dit jaar weer een Kerstdagtocht. Vorig jaar gingen we nog naar Brugge, België maar deze keer gaan we naar een van de bekendere Duitse markten, namelijk Dortmund!

Bezoek met Ahrens Travel een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd. En wat zou een wandeling over de Kerstmarkt in Dortmund zonder de typische glühwein of andere bijzondere drankjes? De glühwein-jaarbeker heeft ook deze kerst een nieuw motief, waar vooral verzamelaars reikhalzend naar uitkijken. U wordt op de Kerstmarkt in Dortmund als vanouds culinair verwend met stevige bratwurst en Westfaalse
barbecueham en zoetwaren als geroosterde amandelen, crêpes en andere lekkernijen.

Met een hoogte van 45 meter en circa 48.000 lichtjes schijnt’s werelds grootste kerstboom (zie foto hierboven) vanaf 23 november om 18 uur feestelijk over de markt. Mocht u willen zien hoe dat er uit ziet kijk dan op de webcam.

De vertrektijden zijn vastgelegd maar met wie je de dag gaat doorbrengen is voor ieder zelf in te vullen. Het lijkt ons leuk om ook ’s avonds de gelegenheid te bieden om in Dortmund in de juiste Kerstsfeer te komen. Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent bij onze luxe touringcar!

Hierbij de gegevens op een rij:

Dag: Woensdag 2 december 2015
Prijs: Per persoon bedragen de kosten € 22,50 (incl. een kop koffie/thee in de bus)
Vertrek: 08.30 uur vanaf Hilversumse Meent (bushalte t.o. Wandelmeent)
08:45 uur vanaf NS station Bussum Zuid (parkeerterrein voor grote voertuigen)
Aankomst: Circa 11:00 uur in het centrum van Dortmund
Lunch/diner: Op eigen kosten en zelf accommodatie opzoeken
Vertrek terugreis: 21.00 uur vanuit Dortmund, exacte locatie geven we in de bus door.
Thuiskomst: Verwachte aankomst in Bussum om ca. 23.15 uur

Als u met ons mee wil, vul dan onderstaand deelnameformulier in. Graag willen wij de aanmelding + € 22.50 per persoon ontvangen vóór 25 november 2015. Bij groepsaanmelding van > 10 personen de 11e persoon gratis! Verschuldigd bedrag o.v.v. “Kerstdagtocht 2015 + naam + tel nr” over te maken naar rek.nr. NL52 RABO 0343 7774 01 t.n.v. F.L. Ahrens te Hilversum.

Deelnameformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Aantal personen

[found-149]