Bus huren

Bus of Touringcar huren voor dagtochten, schoolreizen, bedrijfsuitjes etc.

Voor een dagtocht of meerdaagse reis is het busvervoer minstens zo belangrijk als de bestemming; vaak ligt de bestemming namelijk niet naast de deur en maakt de reis een substantieel deel uit van de tijd. Ahrens Travel biedt u voor uw dagtocht, reis, uitje maar ook voor een wintersportvakantie de mogelijkheid voor een eigen touringcar. Huur een bus bij Ahrens Travel en u zult zeker uitgerust op de plaats van bestemming aankomen!

Of u nu een bus wilt huren voor een schoolreis, bedrijfsuitje of uitstapje met de hele familie, Ahrens Travel regelt het voor u. Wilt u met uw vereniging een heerlijk dagje uit met de bus? Huur dan een touringcar bij Ahrens Travel. Wij bieden onze voertuigen alleen aan mét chauffeur, zie ook onze veelgestelde vragen (punt 2). Via onze website kunt u gratis, gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen.

Op ons offerteformulier kunt u al uw specifieke wensen aangeven. Op deze manier is meteen duidelijk wat u van ons wilt en kunnen wij een mooi voorstel voor u maken. Voor alle soorten uitjes of vervoer kunt u bij ons een bus of touringcar huren. Van lijnbussen/tourbussen voor groepsvervoer bij korte busreisjes en evenementen tot touringcars of een semi-vip bus. Van een 19-persoons bus voor kleine groepen tot een dubbeldekker voor een grote groep. En ook als u meer personen vervoer nodig heeft kunnen wij u helpen, van 20 tot 20.000 personen. Door heel Europa!

Binnenkort een excursie organiseren en u moet nog een bus huren?

Onze luxe touringcar biedt u alle comfort om uw excursie tot een geslaagd evenement te maken! U heeft hierdoor een prettige reis en komt ontspannen aan op uw eindbestemming. Kortom, maak nu gebruik van onze veelzijdige diensten.

Op zoek naar een bus vervoerder voor uw sportieve uitje?

Ahrens travel verzorgt al jaren het bus vervoer voor uitje en vakantie zoals wielrennen, wandelen, skiën, fietsen, nordic walking, etc. Wij vervoeren u graag met onze luxe touringcar naar bijvoorbeeld Alpe d’Huez of Mont Ventoux. U komt uitgerust aan en begint vervolgens met uw sportieve uitje. De bus volgt uw route en u heeft dus altijd een mogelijkheid tot opstappen.

Wielrennen of fietsen en een bus mee voor vervoer?

U wilt gaan fietsen in de bergen van Frankrijk of elders en bent op zoek naar een vervoerder. Ahrens travel beschikt over een grote aanhanger waar 50 racefietsen schadevrij in vervoerd kunnen worden! U reist met de bus naar uw bestemming, fietst de dag door en kunt na afloop de fiets weer opbergen. Sportief, maar ook erg gemakkelijk en comfortabel!

Bus huren voor nordic walking reis?

U gaat liever nordic walking en wilt het gemak van een luxe touringcar om u op locatie te brengen. Ahrens travel zorgt voor een comfortabele reis en brengt en haalt u waar u maar wilt! Nordic walking in Scandinavië of de Ardennen met een bus, alles is mogelijk.

Wandelvakantie, met het gemak van een bus!

Wilt u liever wandelen, maar toch de beschikking hebben over een bus? Ook dan kunt u bij Ahrens travel terecht. Een wandelvakantie met de luxe van het brengen en ophalen van/naar uw start-/eindpunt. Een heerlijk ontspannen, maar toch sportief uitje!

Bus huren voor stedentrip, meerdaagse busreis of cultuurbezoek?

U kunt met onze touringcar een dagje weg, maar u kunt onze bus ook huren voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of een andere Europese stad. Een cultuurbezoek aan Praag of een meerdaagse busreis naar Keulen, alles is mogelijk.

Schoolreisje naar pretpark? Bus huren!

U bent van plan een schoolreisje naar een pretpark te maken, maar u zoekt nog een geschikte vervoerder om een bus te huren? Wij zijn u graag van dienst met onze luxe touringcar waarmee uw klas(sen) en begeleiders ontspannen naar het pretpark worden gebracht.

Schoolreisje in mei/juni?

We gaan altijd met z’n allen in mei en juni op schoolreisje. Maar wist u dat de maand april wat het aantal zonuren betreft nauwelijks nog onderdoet voor de maand mei en juni? En wist u dat ook de gemiddelde temperatuur van deze maanden steeds dichter naar elkaar toe kruipt?

Schoolreisje in april?

Alle reden om te overwegen in de maand april op schoolreisje te gaan. Dat heeft veel voor­delen: het is veel rustiger in de parken (dus minder stress voor begeleiders die op de kinderen moeten letten), sommige attracties kennen in april een lagere entreeprijs en wij geven u ook nog eens 5% korting op uw vervoer per bus!

Bus huren voor een familiefeest

Op deze speciale dag, waarbij ook de familie en vrienden aanwezig zijn, wil je graag iedereen bij elkaar hebben. Je kunt allemaal met de bus van de ene naar de andere bestemming gaan en dan is de bus huren ideaal. Je kunt voor een vast bedrag de hele dag een bus huren en hier allemaal gebruik van maken. De veiligheid die een bus huren met chauffeur brengt is daar bij ook een belangrijke factor, er wordt natuurlijk ook getoast tijdens zo’n dag.

Bij Ahrens Travel kunt u altijd een bus huren die past bij uw wensen. Door ons luxe wagenpark en connecties met andere vervoerders kunnen wij met bijna ieder voertuig bij u voor komen rijden. Luxe touringcars, dubbeldekkers, lijnbussen of gelede bussen, alles is mogelijk!

U weet nu zeker dat u een bus of touringcar wil huren?

Vul dan snel het offerteformulier in!

Heeft u toch nog vragen over het huren van een bus of touringcar of over onze werkwijze?

Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier aan de linkerzijde.

Wij zijn aangesloten bij verschillende sites die bemiddelen tussen vervoerders en opdrachtgevers. Deze vragen allen een vergoeding aan de deelnemende touringcarbedrijven die in de prijs doorberekent wordt, zodat u altijd goedkoper uit bent als u direct bij ons een offerte opvraagt.